Περιγραφή
ΦΑΓΚΡΙ
Το φαγκρί έχει λεπτή υφή, ήπιο λευκό κρέας και χαρακτηριστική γλυκιά γεύση. Είναι ένα “ευέλικτο” ψάρι και μπορείτε να το κάνετε σωτέ, στο φούρνο, στο γκρίλ, στο τηγάνι και βραστό.
ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΙΕΥΣΗΣ: ΚΕΝΤΡΙΚΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ / FAO 34
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: ΤΕΜΑΧΙΟ IQF – ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ≈ 15 ΚΙΛΑ
ΜΕΓΕΘΗ: 200-400γρ., 400-600γρ., 600-800γρ. 800-UP
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ: Pagrus Pagrus