Περιγραφή
ΣΟΥΠΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ
Η σουπιά όταν μαγειρευτεί αλλάζει χρώμα και από απαλό ημιδιαφανής γκρι γίνεται κατάλευκη, η δε σάρκα της είναι τρυφερή με μαστιχωτή υφή και ήπια γεύση.
ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΙΕΥΣΗΣ: ΙΝΔΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ / FAO 51
ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ / FAO 34
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: IQF XYMA ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ 10 ΚΙΛΑ
IWP ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ 10 ΚΙΛΑ
ΜΕΓΕΘΗ: 200-400γρ., 400-800γρ.
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ: Sepia Officinialis