Περιγραφή
ΘΡΑΨΑΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ ΡΟΔΕΛΑ
Οι ροδέλες έχουν ομοιόμορφο μέγεθος (διάμετρο και κοπή) για εύκολο και ομοιόμορφο μαγείρεμα. Μόνο λευκές ροδέλες που κόβονται κατά μήκος του σώματος του θραψάλου, κάτι που τις κάνει ιδιαίτερα γευστικές, ενώ έχουν αφαιρεθεί το κεφάλι και τα πτερύγια.
ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΙΕΥΣΗΣ: ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ -ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΣ
ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ / FAO 81
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ 1ΚΙΛΟ – ΧΑΡΤΟΚΙΒ.10 ΚΙΛΑ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ: Nototodarus sloanii