Περιγραφή
ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΙΝΔΙΑΣ
Με μαλακή και νόστιμη σάρκα, μόνο τα πιο φρέσκα καλαμάρια, σε ολόκληρη μορφή. Είναι το πιο παραδοσιακό προϊόν των καταψυγμένων αλιευμάτων και αποτελεί τη βάση για πλήθος ελληνικών, παραδοσιακών συνταγών με πιο γνωστή αυτή του τηγανητού καλαμαριού.
ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΙΕΥΣΗΣ: ΙΝΔΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ / FAO 51
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: ΠΛΑΚΑ 2 ΚΙΛΩΝ ΚΙΒ.: 12 ΚΙΛΑ (6Χ2)
ΜΕΓΕΘΗ: U3, U5, 3-6, 6-10, 10-20 , 20-40
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ: Loligo Spp