Περιγραφή
ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΠΑΤΑΓΩΝΙΑΣ-ΙΣΠΑΝΙΑΣ
Με μαλακή και νόστιμη σάρκα, μόνο τα πιο φρέσκα καλαμάρια, σε ολόκληρη μορφή. Είναι το πιο παραδοσιακό προϊόν των καταψυγμένων αλιευμάτων και αποτελεί τη βάση για πλήθος ελληνικών, παραδοσιακών συνταγών με πιο γνωστή αυτή του τηγανητού καλαμαριού.
ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΙΕΥΣΗΣ: ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ
ΩΚΕΑΝΟΣ / FAO 41
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: IQF XYMA – KIB.≈15 KIΛΑ
ΔΙΣΚΑΚΙ 1 ΚΙΛΟ – KIB.≈15 KIΛΑ
ΜΕΓΕΘΗ: C5, C4, C4L, C3, C2 ,C1
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ: Loligo gahi