Περιγραφή
ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΝΟΤΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ
Με μαλακή και νόστιμη σάρκα, μόνο τα πιο φρέσκα καλαμάρια, σε ολόκληρη μορφή. Είναι το πιο παραδοσιακό προϊόν των καταψυγμένων αλιευμάτων και αποτελεί τη βάση για πλήθος ελληνικών, παραδοσιακών συνταγών με πιο γνωστή αυτή του τηγανητού καλαμαριού.
ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΙΕΥΣΗΣ: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ
ΩΚΕΑΝΟΣ / FAO 47
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: IQF XYMA – KIB.≈10 KIΛΑ
IWP – KIB.≈ 15 KIΛΑ
ΜΕΓΕΘΗ: S, M , L, XL
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ: Loligo vulgaris reynaudi